Top 10 Feestelijke Vakantiebestemmingen die je niet wilt missen!

02 Nov 2023

Top 10 Feestelijke Vakantiebestemmingen die je niet wilt missen!

Als de winter zijn intrede doet, beginnen veel mensen met het plannen van hun vakantieverlanglijstje. Of het nu gaat om een warme, zonnige bestemming of een winterwonderland, er zijn altijd een aantal feestelijke vakantiebestemmingen die je niet wilt missen. Dus, hier is onze lijst van de top 10 feestelijke vakantiebestemmingen.

1. Lloret de Mar, Spanje

Voor degenen die op zoek zijn naar een geweldige jeugdvakantie lloret de mar, dit is de plek om te zijn. Met zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, is het geen wonder dat dit een favoriete bestemming is voor veel jonge reizigers.

2. Parijs, Frankrijk

Geen enkele vakantielijst zou compleet zijn zonder de stad van licht en liefde, Parijs. Bekend om zijn beroemde bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame, biedt Parijs ook een sfeer vol feestvreugde tijdens de vakantieperiode.

3. Londen, Engeland

Met zijn traditionele kerstmarkten en schaatsbanen, biedt Londen een iconisch feestgevoel. Mis de kans niet om een kersttheatervoorstelling in het beroemde West End te zien.

4. New York, VS

Van de kerstboom in het Rockefeller Center tot schaatsen in Central Park, New York City biedt enkele van de meest iconische kerstervaringen.

5. Wenen, Oostenrijk

Als je echt de kerstsfeer wilt voelen, is er geen betere plek dan de traditionele Weense kerstmarkten. Vergeet niet om een glas warme glühwein te proberen!

6. Berlijn, Duitsland

Staat bekend als een van de beste uitgaanssteden in Europa, Berlijn transformeert in een winterwonderland met zijn talrijke kerstmarkten en schaatsbanen.

7. Praag, Tsjechië

Tijdens de feestdagen wordt Praag getransformeerd in een betoverend sprookje. Bekijk zeker de prachtige kerstboom op de oude stadsplein.

8. Sydney, Australië

Voor degenen die een warme kerst zoeken, is er niets beter dan een kerst op het strand in Sydney.

9. Rome, Italië

Rome is niet alleen een van de beste bestemmingen voor een vakantie in Europa, maar biedt ook tal van kerstevenementen en -activiteiten.

10. Amsterdam, Nederland

Laatste, maar zeker niet de minste, Amsterdam biedt een unieke feestelijke ervaring met zijn grachten verlicht met duizenden lichtjes en de beroemde kerstmarkten.

Of het nu gaat om een familievakantie of een zuipvakantie, deze bestemmingen bieden voor elk wat wils. Begin dus nu met plannen en geniet van een onvergetelijke feestelijke vakantie.