Hotelovernachting in het veelzijdige Assen boeken

22 Jun 2022

Hotelovernachting in het veelzijdige Assen boeken

Ben jij op zoek naar een leuke bestemming voor jouw weekendje weg? Hebben jij en je partner zin om er even lekker tussenuit te gaan? Of ga je alleen of met vrienden en/of familie een paar dagen weg? Dan is Assen als vakantiebestemming zeker het overwegen waard. Je kunt met een hotel in Assen als uitvalsbasis uitstekend het mooie Drenthe ontdekken.  

Ontdek Assen en omgeving

Steeds meer Nederlanders ontdekken de schoonheid van Nederland. En vooral Drenthe blijkt een populaire vakantiebestemming te zijn. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Drenthe is een groene provincie waar je mooie fiets- en wandeltochten kunt maken. Ben je iemand die ook graag cultuur snuift op vakantie? En kan een vernieuwing van je garderobe ook niet uitblijven? Dan is een hotel Assen een goede keuze. Assen is een bruisende veelzijdige stad. Je bevindt je hier op een steenworp afstand van mooie natuurgebieden. Maar je kunt in het stadscentrum zelf goed winkelen en culinair genieten. Ben jij iemand die de drukte van de stad graag combineert met de rust van de natuur? Dan zit je in het Drentse Assen goed!

Hotel met een centrale ligging

Wanneer je een weekendje weggaat, wil je uiteraard in een fijn hotel verblijven. Het ontdekken van de omgeving gaat immers net wat beter als de uitvalsbasis fijn is. Zo kun je bijvoorbeeld enkel optimaal opladen als je in een goed bed kunt slapen. En veel mensen kunnen hun dag ook niet starten zonder een goed ontbijt. Gelukkig kun je dit alles in Hotel Assen centrum vinden. Het hotel beschikt over mooie hotelkamers die van alle benodigde faciliteiten zijn voorzien. Zo kun jij tijdens jouw weekendje weg optimaal genieten. En dankzij de centrale ligging van het hotel is het plannen van activiteiten extra eenvoudig. Je loopt zo het stadscentrum in als je wilt winkelen of dineren. Heb je zin om een fietstocht te maken? Dan is dat eveneens mogelijk.

Alles wat je nodig hebt

Zoals eerder al vermeld, is Drenthe een echte fietsprovincie. Je vindt hier mooi aangelegde fietspaden die zich lenen voor lange fietstochten. Wil je niet jouw eigen fiets mee hoeven te nemen naar jouw vakantiebestemming? Maar wil je wel graag per fiets de omgeving ontdekken? Dan kun je jouw fiets gewoon bij het hotel huren. Is de provincie Drenthe nieuw voor je en ben je nieuwsgierig naar de beste fietsroutes? Dan zal je deze in het hotel ontvangen. Het hotel beschikt werkelijk over alle faciliteiten die je voor een onvergetelijk weekendje weg kunt wensen. Het is dus met recht een goed uitvalsbasis voor jouw weekendje Assen te noemen.