Kamperen in Noorwegen

11 Jun 2021

Kamperen in Noorwegen

Ben jij een echte kampeerliefhebber? En houd je van ongerepte natuur? Dan is Noorwegen als volgende vakantiebestemming het overwegen waard. Dit veelzijdige land heeft veel te bieden. Van leuke plaatsjes tot adembenemend mooie natuur. Je vindt het er allemaal. En een groot voordeel: je kunt al dit moois in alle rust ontdekken. Noorwegen is namelijk nog niet bedolven onder het massatoerisme. Dat maakt deze vakantiebestemming extra uniek. 

Mooie campings in het noorden 

Wil jij in de ochtend je tent openritsen en je alleen op de wereld wanen? Dat kan op camping Noorwegen. Dit land beschikt over tal van verschillende mooie natuurgebieden. Bezoek bijvoorbeeld een mooie camping in het noorden van Noorwegen nabij het kustplaatsje Kabelvag. De natuur is hier adembenemend mooi. Bergen, water, rotspartijen en groen komen hier allemaal samen. Je kunt hier dan ook in volle teugen genieten van al het mooie natuurschoon. Doordat er (nog) geen massatoerisme is, kun je dit genieten in alle rust doen. Ben je toe aan wat meer levendigheid? Ook dan kun je hier je hart ophalen. Van kleine leuke kustplaatsjes tot grote levendige steden. Noorwegen heeft het allemaal. 

Kamperen nabij de hoofdstad van Noorwegen

Ben je naast alle rust ook toe aan de levendigheid van de stad? Bezoek dan camping Oslo. Je kunt dan kamperen nabij de hoofdstad van Noorwegen. Hier kun je in alle rust genieten van het mooie natuurschoon. Maar doordat je dichtbij Oslo verblijft, kun je ook eenvoudig de levendigheid van de stad opzoeken. Een camping nabij Oslo biedt dus de perfecte balans tussen rust en drukte. Zo kun je overdag bijvoorbeeld gaan winkelen in de hoofdstad. Ben je meer een cultuurliefhebber? Ook dan kun jij je hart ophalen in deze stad. Oslo is namelijk rijk aan allerlei culturele bezienswaardigheden. Wat je ook in de stad gaat doen; jij kunt je dag in alle rust afsluiten. De campings nabij Oslo liggen namelijk middenin de natuur. 

Wat valt er te beleven?

Noorwegen is met recht een veelzijdige bestemming te noemen. Dit land is de perfecte plek voor eenieder die houdt van rust en mooie natuur. Van indrukwekkend hoge bergen tot mooie meren en fjorden. Je vindt het allemaal in Noorwegen. Maar dit land heeft meer te bieden dan enkel mooie natuur. Zo kun je in Oslo bijvoorbeeld goed winkelen, lekker eten of cultuursnuiven. Wil je graag wat meekrijgen van de fauna van dit land? Boek dan een walvissafari. Met de grote walvispopulatie die Noorwegen kent, kan dit uitje eigenlijk niet uitblijven. Wat je uiteindelijk ook leuk vindt om te doen. Noorwegen heeft als veelzijdige vakantiebestemming voor iedereen wat te bieden.