Trouwdag? Dit geef je je geliefde cadeau

12 May 2022

Trouwdag? Dit geef je je geliefde cadeau

Vieren jij en je geliefde deze maand jullie trouwdag? Dan wil je hem of haar vast verrassen met een romantisch cadeau. Iedere trouwdag is natuurlijk weer een mijlpaal, dus een goede reden om eens uit te pakken met een mooi cadeau. Zoek je inspiratie op dit gebied? In deze blog hebben we een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet!

Sieraad met boodschap

Een mooi sieraad is altijd bijzonder om te krijgen. Zeker wanneer dit op je trouwdag is; het sieraad zal je dan altijd blijven herinneren aan die fijne dag. Ga dan voor een sieraad dat past bij je partner. Het leukste is dan dat je het sieraad laat graveren met een persoonlijke boodschap; dat maakt het cadeau nog net wat specialer!

 

Weekendje weg

Je kunt de mijlpaal in jullie huwelijk ook vieren door samen iets te gaan doen. Een romantisch weekendje weg is dan een erg goed idee! Kies er bijvoorbeeld voor om je geliefde een citytrip Parijs cadeau te doen en samen te genieten van de stad van de liefde! Andere romantische bestemmingen voor een citytrip zijn onder andere Rome, Milaan, Barcelona of Lissabon.

 

Digitaal fotoboek

Hebben jullie al veel mooie herinneringen gemaakt samen? Dan kan het leuk zijn om een digitaal fotoboek samen te stellen met de mooiste foto’s van jullie samen. Je koopt dan een digitale fotolijst en programmeert die met jullie favoriete plaatjes. Begin dan met de beste foto’s van jullie bruiloft en vul dit aan met mooie momenten die jullie tot nu toe hebben beleefd.

Platenspeler met plaat

De platenspeler is helemaal terug van weggeweest. Je kunt hier erg goed op inspelen met je cadeau! Koop een mooie platenspeler en doe hier een plaat bij met een nummer dat een speciale betekenis voor jullie heeft. Dit kan bijvoorbeeld het openingsnummer van jullie bruiloft zijn, of een liedje dat jullie doet denken aan jullie eerste date.

Tweede eerste date

Over de eerste date gesproken: het is ook een ontzettend leuk idee om jullie eerste date her te beleven. Dit doe je door een dagje te organiseren waarop jullie dezelfde dingen gaan doen als op jullie eerste date. Reserveer dus dat restaurantje waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet of ga samen naar de bioscoop als dat doet denken aan jullie eerste date!

Heb je geen budget voor grote of uitgebreide cadeaus? Onthoud dan dat een bos bloemen, een doos chocola of een luchtje het ook altijd goed doen!